Hans Karg

Ik ben Hans.

Hans Karg.

Ik ben C L O W N, I  C L O W N

Ik heb veel namen, hoeden en jassen. Kapstokken vol.

Achter al die namen, hoeden en jassen zitten emoties, verhalen, gezichtsuitdrukkingen, trainingen, acts, workshops, anecdotes, herinneringen ontmoetingen met vrienden, vriendinnen, collega’s, onbekenden, clowndocenten en inspirators.

Tijd om er maar eens over te schrijven.  Hoe word je clown?  of ben je het maar wist je het nog niet?  ” Kom je nu pas uit de kast? We wisten het allang!!” Je hebt clowns en clowns. Grappige voorvallen, Wie is hier nu de clown? Welke gebieden zijn er allemaal om te clownen? Ben je bang voor clowns? Ervaringen in het vrije clownen. Ik ben eens ingehuurd alleen maar om van het feest te worden verwijderd, jawel. Vooraf afgesproken en ik werd hiervoor betaald. Mijn eerste stappen als clown in de wondere wereld van een kinderverjaardag of vrijgezellenfeest. Dat is al jaren geleden. Serieuze opleidingen om het maar even zo te noemen vragen om serieuze presentaties. Ik wist dit echt te verknoeien, ondanks dat ik het goed voorbereid had. Nu na jaren verschillende clowntrainingen, workshops en coaching van docenten… zou ik dat  clownen in het moment noemen. Feel good opmerkingen van mensen die je tegenkomt als de neus gehezen is. Clownstechnieken, Clowndisciplines, Clownsvormen, Clownsgroepen, Clownsjargon, Clownsneuzen, Clownswerkvelden Clowns Clowns Clowns…

Hans Karg

Max, Trako, Nardoh, Haanschje, Louis, Lily, Warnar, Chip, Toos, Claude, Picohka, meneer Kleinsma, Fieke, Arjaan, Boem Boem, Jean-Baptiste, Chanella en de rest

iclownnl@gmail.com

4 thoughts on “Hans Karg”

 1. Beste Hans,

  Sinds een maandje heb ik een bedrijf, Moeders voor Kinderen.com. Dit bedrijf is primair opgericht ter ondersteuning van CliniClowns, het Ronald McDonald Kinderfonds en KiKa.

  Momenteel heb ik alleen een webwinkel, waarin ik producten verkoop die zijn gericht op praktische oplossingen voor jonge moeders en hun kindje. Hierbij kun je bv. denken aan borstvoedingshulpjes, wikkeldekens, verzorgingsdekens, wandelwagenhaken en nog veel meer! Om een indruk te krijgen, kun je de website natuurlijk bezoeken!

  Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan één van de goede doelen.
  Het concept is: door een aankoop bij Moeders voor Kinderen.com maak je niet alleen je eigen leven, maar ook dat van (families van) zieke kinderen een beetje makkelijker.

  Nu wil ik eigenlijk graag wat meer doen, dus ik speel met het idee de webwinkel een onderdeel te laten zijn van een website. Op deze website wil ik dan graag nieuwsberichten en blogs plaatsen van mensen die een verhaal hebben of gewoon iets willen delen wat te maken heeft met één van de goede doelen.

  Nu wil ik je vragen of jij interesse hebt om als Clini Clown een vaste bijdrage te leveren aan deze website.
  Alles is nog in ontwikkeling, ik ben nog in het stadium van contacten leggen. Het kan nog wel even duren voordat alles in de lucht is. Mijn streven is om dit rond 1 april 2011 voor elkaar te hebben.

  Graag hoor ik van je!

  Met vriendelijke groet,
  Moeders voor Kinderen.com
  Gerti Brevink

 2. Hallo Gerti,
  Bedankt voor je reactie. Ik heb de website bekeken en het ziet er heel mooi open en helder uit. Wat voor idee had je precies met maandelijkse bijdrage te leveren aan de site? Als cliniclown ben ik werkzaam bij stichting cliniclowns en kan ik niet uit naam van cliniclowns handelen. Voor samenwerkingen moet ik je doorverwijzen naar info@cliniclowns.nl en daar de vraag neerleggen. Ik zal wel af en toe kijken. Heel veel succes met de site en ik mail je nog even. Met vriendelijke groet, Hans Karg

 3. Hoi Boem,

  Ik heb een foto van jou , Pep en mijn zoon Martijn. De foto is dinsdag gemaakt in het MCA. Ik ben je emailadres kwijt geraakt, dus kan ik de foto niet sturen. het was erg leuk!

 4. Hallo Hans,

  Ik heb nog wat foto’s van jou als Clini Clown van hier n Lelystad.
  Wil je die hebben?

  Groetjes Elvira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *