Relaxen

Mijn vierde dag 🙂 in De West, Suriname dus.

Het voelt als enkele levens geleden dat ik onder de klamboe heb geslapen.
In een rustig gebied van Paramaribo – waar Morgenstond goud in de mond heeft lekker rustig ontwaakt in t zonnetje. Ook al zegt men dat de regentijd is aangebroken ik zie de zon. Misschien regent het wat meer dan in de rest van t jaar af en toe een buitje.
Ik hou wel van zo een “wassie” zolang ik lekker droog op de veranda zit 🙂

Heerlijk nietsen en toch kriebelt de verleiding. De neus is als “verstekeling” m’n koffer in gekropen….. What to do eh?

Vooralsnog vakantie houden!

Naar de vogeltjes luisteren … AH m’n moeder is er ook. We gaan zo maar even downtown fôtô in.

Rrrrrrusssstig !
Good day

IMG_2419.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *