In m’n F-16 naar t MC Zuiderzee en HQ Amersfoort

Leve de fantasie!
Ik was weinig online vandaag. Niet zo makkelijk als je sneller dan de tijd wilt reizen.

In de ochtend fijn gespeeld als ik dat zo kan zeggen.

Één ontmoeting blijft me bij … Een moeder die al stralend op mij afkomt. M kijkt ernaar uit hoor! De pedagogisch medewerkster vertelde het mij al bij de inpraat.

Ja ja een paar weken geleden was hij er ook! Hij is een jaar of 14 en echt een fan! Na een aantal kleintjes bezocht te hebben kwam ik bij m aan.

Lastig maar niet onmogelijk als iemand in isolatie ligt. Je mag de kamer niet in maar wel gelukkig de sluis in. We hebben oogcontact en moeders zit ook geanimeerd op de stoel. M glunderde al zodra hij me zag. Ik check of ze mij kunnen horen … Vraag t me niet maar Spel ontstaat in t moment. Boem maakte een soort van dans videoclip. De clown gelooft dat hij kan buikdansen.

M blij – Moeder blij – Boem Blij

Boem moest vrij snel doorreizen want in de middag werd hij alweer verwacht bij HeadQuarters Cliniclowns.
De tweede middag meespelen met Tup, een filmpje maken en een gast ontvangen met begeleidster en moeder in de studio van de Cliniclowns club. Het was spannend leuk leuk en boeiend. Een andere leuke wereld binnen Cliniclowns.

Limonade koekjes en fijne kids ontmoet. Foto komt later nog.

Daboem

IMG_2265.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *