Cliniclowns Boem en Pantalon

IMG_1913.JPG

IMG_1923.JPG

Heerlijke speeldagen afgelopen maandag en dinsdag. Boem speelde samen met Pantalon in het OLVG Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Daar hebben Boem en Pantalon samen al eerder gespeeld.

De ochtend begint in de koffiehoek beneden in het ziekenhuis. We spreken er altijd een half uur van tevoren af om even aan te komen en te babbelen. De bediening is ook zo aardig. Dan gaan we naar boven en laten ons inpraten door de pedagogisch medewerker. Vandaag was het Sjoerd. Omkleden een heerlijke warming up waarin ik QiGong verwerk en dan gaan Boem en Pantalon goed gemutst naar de afdeling Dagchirurgie, vervolgens door de gangen en hal naar de poli toe. Onderweg ook weer ontmoetingen. Boem en Pantalon zijn relaxed en glimlachend vliegen we vervolgens naar de kinderafdeling. We kwamen veel open stralende kinderen en ouders tegen.

Dinsdag weer een superdag zowel in de ochtend als in de middag in de VU.
Van Dagchirurgie, via IC naar Poli’s en de Revalidatie. ‘S avonds even lekker een uur drummend de dag afgesloten!

Fijne dag en avond

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *