Mezelf afleiden

Soms moet je even een omweg maken of is er een blokkade op de speelroute… Je kan ervoor kiezen je te gaan vervelen of balen. Je kan de tijd ook leuk invullen of inkleuren. Ik kan eigenlijk geen moment of situatie bedenken dat ik me vervelen kan. Er zijn veel veel veel en nog eens veel te veel leuke dingen die ik wil doen. Muziek maken, kan altijd. Lezen kan altijd, Nieuwsgierig zijn kan altijd, gekke bekken trekken kan altijd, mensen bekijken kan altijd, naar buiten kijken dingen ontdekken kan altijd… zelfs foto-tjes maken van dit of dat of zus of zo …Mezelf afleiden vind ik ook heerlijk!
Oh help de tijd is al om … ik mag weer verder spelen. Ook dat wil ik graag!

Groeten uit t MCZuiderzee uit Lelystad 🙂

Grtz_BoemMCZuiderzee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *