Gezellig Kinderfeestje

clown Boem Boem_kinderfeestje_Amsterdam

Vandaag bezocht clown Boem Boem een gezellige familie waar hij jaren geleden al eens op bezoek was geweest. Vandaag werd Shane 1 jaar. En zijn nichtje 18. Ooit werd ze 5 en toen kwam clown Boem Boem ook op haar verjaardag. Zo vertelde de moeder van Shane. Hihi.
Het was een heel gezellige middag. Bij aankomst in het mirror centre in Amsterdam Oost. Boem Boem maakte kennis met iedereen. Zelf vind ik het heerlijk om contact te maken met volwassenen en kinderen. Ik betrek hen er graag bij. Zingen, Cadeau overhandigen, Dingen anders doen en door de kids gecorrigeerd worden, verbazen en net iets slimmer zijn dan men denkt dat ik ben. En vooral het goochelen met de hele zaal is als een muziekjam! En iedereen doet mee!
De tijd vliegt voorbij! Ook op het kinderfeestje van Shane dus.
Tot de volgende keer !

DaBoem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *