Hoeveel en wat voor soort boksblessures kun je oplopen?

Boem_BoxBlessures1_201014
Welke blessures kan je oplopen bij een bokswedstrijd? Ik kom ff niet verder dan blauw oog, gebroken kaak en hersenschudding. Vast staat al dat we morgen niet op de eerste plaats zullen eindigen. We moeten morgenmiddag namelijk flink wat blessures oplopen. WIE HEEFT ER NOG WAT SUGGESTIES??? Vroeg ik op mijn FB pagina.
Ik kreeg echt een waslijst aan suggesties… zal ze hier later nog eens plaatsen:

buikpijn van een goeie stomp in de maag, kapsel in de war natuurlijk, tutende oren ……..

Tanddoordelip, visuitdekom, loopoor, beurse plekken. Wat er ook gebeurd…neusbeschermers op!

truikelen over te lange veters

gebroken pols, gebroken ribben, opgerekte knieband, verschoten wervel, klaplong, braken, gekneusde duim, blauwe tenen, hyperventilatie, flauwvallen, bloedneus, bloedspugen, en de benen nemen!

In een keer (nep natuurlijk) je KO laten slaan, laten ze je verder met rust

Pa maar op Hans. Je kan ook nog een nagel breken en dat geeft een deukje in je zelfvertrouwen……

Een Schouder uit de kom of misschien wel 2… Sterkte:-)

Al je tanden eruit!!

Gebroken hart wil ook nog wel eens voorkomen ……

Handen goed om hoog houden.

Sommige boksers vinden het lekker elkaars oor af te bijten.

Gebroken (clowns) neus

Ik zie nog geen tube ketchup onder tshirt voor bloedneus vlekken,verband om het hoofd met wegvliegende ijsgelzak of mutella voor netternoast box bewegingen, veel pechplezier!

Ik wil iedereen bedanken voor de suggesties ik heb ze allemaal opgelopen na de huldiging. Ik ben derde geworden, Pit tweede en Luciao (fantasienaam) Eerste. We hebben de medaille voor kampioen uitgereikt en een champion foto gemaakt. Vervolgens ben ik de auto ingekropen en ik lig zeker 24 uur onder t zeil. Leve t spel fantasie en inlevingsvermogen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *