I had a dream …

Boem in Suriname_Betheljada
Vrienden en Vriendinnen in Suriname en Nederland,
Kennissen, Clowns-vrienden&vriendinnen in Suriname en Nederland,
Familie en Facebookers zowel in SURINAME als in NEDERLAND.

Wie wil er met mij brainstormen over het opzetten van een organisatie van Clowns In Suriname??? Een organisatie die het mogelijk maakt dat clowns in Suriname worden getraind trainingen kunnen volgen…. en meer ideeën. Zodat de kinderen in de ziekenhuizen (die dit graag willen) en in ieder geval Stichting Betheljada ook regelmatig Clowns op bezoek kunnen krijgen?

Heb je Ideeën over kennisen, nichtjes, neefjes, ooms tantes, buurmannen of buurvrouwen in Suriname die clown zouden willen zijn/worden? Of al actief zijn in het clownen? Accomodaties in Paramaribo waar clowns zouden kunnen oefenen?

In februarie 2012 had ik een missie om te spelen in alle vier ziekenhuizen in Paramaribo. Ik speelde in het St Vincentius ziekenhuis, Academisch Ziekenhuis Paramaribo, Diakonessen Ziekenhuis en het ‘s Lands Hospitaal. Ook in Paramaribo. Daarnaast speelde ik bij Stichting Betheljada. Een 24-uurs Dagopvang voor kinderen met Meervoudig Verstandelijke Beperkingen. (hieronder nog link met de uitzending op Surinaamse Televisie).

In December 2012 ben ik nogmaals bij St Vincentius Ziekenhuis en Stichting Bethelajada (tweede kerstdag) langs geweest. Wederom prachtig.

Mijn MISSIE NU is om een Organisatie in Suriname voor/door Clowns op te zetten binnen 1 jaar.
SuriClowns of SR-Clowns de naam maakt me niet uit. Het zou prachtig zijn toch?
Als het in Nederland en De Antillen kan moet het ook in Suriname kunnen.

Dus ken je mensen (die clown willen zijn in Suriname en die ook in Suriname wonen), woon je in Nederland of Suriname en heb je ideeën hierover, email dan naar

dalafoe@gmail.com

Wil je ook meedenken? meedoen? meespelen?
Ik vraag geen geld alleen positieve, creatieve en constructieve gedachten!!!

Thoughts Become Things 🙂

Hans Karg
dalafoe@gmail.com

http://www.youtube.com/watch?v=9–vvs6Qq8I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *