Grenzen zijn Grenzen

Chanella is boos

Vanochtend moest Boem een Surinaamse dame nadoen …(voor een 10 jarig meisje waar we al 2-3 keer voor gespeeld hebben) hahaha daar kwam Chanella even tevoorschijn: Mimisch, Fysiek met grote rollende ogen, talk to the hand… dus. Maar ja: ook een gehospitaliseerd kind heeft soms grenzen nodig! De clowns horen die binnen hun spel aan te geven. Boem probeerde zich er speels uit te werken… Toen bemoeide een willekeurige mams zich met het spel!!!! Clown nu moet je echt even gaan zitten en naar het meisje luisteren. …. Huhhhh Hans deed zn ogen dicht, Boem deed zn ogen dicht en Chanella nam t over !!! Sorry??? Whaaatttt???? WWie ben JJJIjjj huh??? Ik heb r alle hoeken van de speelkamer laten zien. Dus dat!!! Vrijpostigh!!! Hahha. Grenzen zijn Grenzen!!! Ze kwamen niet meer bij!! Later in de middag met Sjappoo … gerapt en een 15 jarige zelfs bitch genoemd. We werden gecorrigeerd met “nee ik ben een chickie” Jaja… vlijmscherpe spiegeling op leeftijd afgestemd. Hilarisch. Lachen filmen en dan op de foto 🙂

Sweeet dreams, morgen weer fris en fruitig t Vu bewandelen …

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *