Party Clown

Zo !! Party Clownen = hardcore Fitness en tegelijkertijd Genieten.
Soms is het ook als een marathon!!! Dan ben ik intens blij dat ik regelmatig hardloop en fitness :)) In combinatie met genieten … geen berg te hoog geen rivier te diep :)))
Wel vooraf beginnen met een goede warming up, Sunshine, Moonlight, Good Times … BOOGIEEEEE!!!!

Party Boem

Al jaren doe ik af en toe een kinderverjaardagsfeest als zogenaamde PartyClown Boem Boem.
Het is iets heel anders dan dat ik doordeweeks in het ziekenhuis doe.

In het ziekenhuis als cliniclown speel je op basis van improvisatie. Al je senses moet je gebruiken bij de pre-scan … wat zie voel hoor ik als ik de kamer scan, het kind zie, de ouders zie.. of hoor. Op basis daarvan zet je het spel in… en improviseer je continu stap voor stap op basis van de verbale of non verbale reacties van kind en/of ouder(s).

De clown die op feesten verschijnt kan ook improviseren zoals ik ook vaak doe. Maar moet wel zijn lijnen en programma onderdelen Keihard op een rij hebben en ook zo hard kunnen inzetten. Ik speel er vaak mee. Maar hou ervan om toch in het moment te spelen met wat er zich voor doet. Dan heb je nog eens de verschillende situaties, verschillende soort leefdtijdsgroepen jongens/meisjes soms zelfs vrijgezellen en culturen waar je in terecht kan komen.

De afgelopen feesten die ik aanneem zijn alleen maar gezellige feestjes, de scan vind eigenlijk al bij het telefoongesprek plaats 🙂

Als PartyBoem los kan gaan… zijn programma middels improvisatie en combinatie van standup comedy met de visite (groot en klein gemengd) kan samenvoegen is het TOPclownen. Ik geniet daar zo ontzettend van en krijg dan ook vaak de terugkoppeling ” Top, Wauw heerlijk goed gedaan, we hebben het er nog over”

Yo Fijne dag all 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *