Incognito achter Pantalon en Nop aan in t VUMC Amsterdam


Vandaag incognito achter Nop & Pantalon aan gelopen. We zijn bezig een nieuwe speelroute uit te zetten … Dat duurt even voor je die eigen bent: de poli’s in de Vu zijn een stad op zich. Volgende week hobbelt Benoit achter Boem&Neel aan. De week daarop zijn we “routeklaar” en spelen Boem & Pantalon wekelijks op Poli’s & IC VUMC.
Erg leerzaam om “op afstand-zonder neus” te ervaren en voelen wat aanwezigheid van Cliniclowns teweeg brengt: bij ouders, kinderen en de sfeer in de verschillende ruimtes. Hmmm heb met volle teugen en al m’n “senses” genoten van deze observatie ochtend. Met name ook van de sfeer als de clowns net vertrokken waren. Vreugde Opluchting Blijdschap Lucht. Morgen mag ik weer op een van m’n favoriete plekken .. Olvg met Pantalon natuurlijk! Ik ben een blij mens !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *