September 2012 in Vogelvlucht

September is v o o r b l i j gevlogen. Jawel v o o r b l i j. Heel veel gereisd met mijn rode neus en gazoot en zelfs een keer met trompet naar het Hoge Noorden. Met de fanfare en cliniclowns Kluts en Streep mee. In Antonius – Sneek, De Tjongerschans in Heerenveen en Nij Smellinghe in Drachten. Heerlijk muzikaal de dag door gespeeld.

Boem speelde met Fliiptskii, Toffie, Jojo en Pantalon, Jopja, Pep en ook weer onverwacht in het WFG Hoorn. Het blijft een afwisselende baan vol avontuur, fantasie en nieuwe ontmoetingen met grote en kleine zielen.

Opening van een nieuw winkelcentrum in Amsterdam Zuid-Oost was ook een vrolijke bedoeling. Vooral als Bryan B ook meedoet. Bryan B kom ik ook regelmatig tegen in Eetcafe 100% ZuidOost op het Bijlmerplein in Amsterdam ZuidOost. Daar speel ik weer iedere maand als lakei Jean Baptiste samen met een andere goede collega. Het leven is een groot feest!

Hieronder enkele foto’s van de afgelopen maand.

En ook al zit het soms tegen … alles gaat een keer voorbij, Dus ook de fase als het even tegenzit.

Ik ren ik geniet ik ren ik dans ik ren en ik zing en ren ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *