I Believe I Can Fly

GoooooooOOOOOd Mooorining Friends ! Vroeg uit de veren … mammie chauffeuren naar GZ en OLVG en dan zelf weer naar t OLVG. Wat gaat alles toch supersnel! Alsof ik er gister nog was….. Of zijn we dan juist lekker MindFull bezig? Pluk Feest Speel de dag dan maar! Carpe Diem!

Het was trouwens een VLIEGENSBLIJE dag. Met een collega die op afstand meekeek. Erg leerzaam. Zo inspireer je elkaar weer. Fris Fruitig Vrij en Blij voor de kinderen op de Dagopname, Poli en Kinderafdeling gespeeld. Heerlijk Vrij en Blij door de hallen gangen trappen liften OLVG gevlogen. Ben je Vrij en Blij dan kom je ook Vrij en Blije medewerkers voorbijgangers tegen. Alle sensoren open … en je ziet van afstand al waar je even “aan kan leggen”.

Carpe Diem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *