Die Morgen Komt Morgen

Grappig dat ik eigenlijk sinds enige tijd niet meer in morgen of gister verzeild raak. Dagboeken vol geschreven met gister en morgen haha. Grappig omdat ik mij dat vanmiddag realiseerde hoe al te graag ik vandaag naar morgen uitkijk.

Zelf leef, geniet, zit, sta, speel, dans en zing ik volledig in het Moment oftewel in het NU! Een goede clown doet ook niet anders. Ademen Zien Voelen Ruiken Proeven op het moment dat je Werkelijk Ergens Bent: Contact maken in het Moment.

Ik als mens kan ook niet meer anders. Werkelijk zintuiglijk aanwezig zijn op de plek waar je daadwerkelijk bent. In een woord: Verademing!!!

Maar we zijn mens … dus vanmiddag was het even anders. Het zij zo. Vanmiddag wilde ik niet anders dan dat het morgen was. Eerlijk gezegd wilde ik al anderhalve week dat het morgen was.

Morgen is de dag. nee ik ben geen bruid of bruidegom!
Morgen ben ik aan de beurt na dagenlang paracetamol en ibuprofen slikkend door het leven te springen.
Morgen word ik eindelijk verlost van die half wortelkanaalbehandelde tand van twee weken geleden.

Na morgen leef dans zing zit sta en speel ik weer in NU.

JIPPIE wat zal ik blij zijn… the end is near…. want je lichaam wordt er doodmoe van ondanks de stillende werking van paracetamol en ibuprofen.

Maar de zoektocht naar MORGEN, TOMORROW … bracht mij toch VREUGDE GLIMLACHJES HERKENNING PLEZIER ik zing “DIE MORGEN KOMT MORGEN BLIJF KNOKKEN VOOR MORGEN …”


Elluk nadeel hep zun voordeel salle we maar weer zeggen

Ik kwam namelijk een heel leuk youtube filmpje tegen van de Nederlandse Musical Annie met Nathalie van Gent als Annie. Nathalie heeft ruim twee seizoenen 2010 en 2011 dacht ik, met de Cliniclowns Theatertour meegedaan als Handje H.

Nu is er geen zon
Maar morgen
Wedden om een duppie dat’ie morgen
Fijn weer schijnt

Wat vroeger niet kon,
Kan morgen
En die boze donderbui vol zorgen
Die verdwijnt

Als de dag weer begint
Met wind en regen
Nou dan denk ik die kou gaat gauw voorbij
Ooooo..

Al zien we die zon pas morgen
Laat de moed niet zakken joh want morgen
Is vlakbij

Die morgen komt morgen
Blijf knokken voor morgen dan komt’ie voor jou en mij

Als de dag weer begint
Met wind en regen
Nou dan denk ik die kou gaat gauw voorbij
Ooooo..

Al zien we die zon pas morgen
Laat de moed niet zakken joh want morgen
Is vlakbij

Die morgen komt morgen
Blijf knokken voor morgen dan komt’ie voor jou en mij

Die morgen komt morgen
Blijf knokken voor morgen dan komt’ie voor jou en mij.

Hieronder het Cliniclowns Zintuigenrijk 2010/2011 en foto’s die ik er maakte. Het concept Theatertour is dit jaar aangepast naar Circus Boemtata. Ook daar stralen cliniclown collega’s voor lieve kinderen met hun familie en begeleiders.

Fijne avond.
DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *