Funny Day in OLVG en MCA today

Vandaag Boem en Pantalon in het OLVG in Amsterdam en het MCA in Alkmaar.
Rustig, Ritmisch en Relaxed over de kinderafdeling A2 langs Ry en Leo geweest. We hebben nog bij twee leuke meiden meiden en mamma’s Bigi Kaiman gespeeld. Muziek en heerlijk dwarrelend verontschuldigend liedjes zingend over de afdeling en de Kinderdag Opnamen geweest.

Soms met bellen soms mimisch.

Middags door het groen naar het MCA gewandeld .

Ook daar hebben we rustig en kaasgaaf gespeeld. De afdeling houd van rustig. Geen drukte en niet teveel muziek over de gang. Dus Pantalon en Boem passen zich helemaal aan. We komen bij verschillende lieve kids langs. Bergen spulletjes op, maken een muziekje en blijven in standje verwondering ons over de afdeling begeven. Het was rustig op de afdeling.

Boem en Pantalon beleefden een apekooi, zagen katjes en traden op voor een prinsenkind.

Fijne dag,

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *