Clown vermaakt zich altijd wel

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Spoedafdeling Tandarts van het Slotervaart ziekenhuis gegaan. Van gevoelige kies tot ondraaglijke pijn binnen 1 dag! Dus er moest wel wat gebeuren.
Na de wedstrijd Nederland-Denemarken was ik aan de beurt!
Ruim anderhalf uur was ik daar aan de beurt. Brrrrrr. Wat testen om de juiste kies te pakken te krijgen en toen een wortelkanaalbehandeling. Gelukkig met verdoving anders had ik iemand daar wat aangedaan 🙂

Al twee dagen dus aan de pijnstillers. Maar het wordt gelukkig minder. Vandaag vanuit mijn bed op Youtube maar naar mijn favoriete inspirators gekeken. Charlie Chaplin, Laurel & Hardy en nog enkele andere filmpjes. Lachen doet afleiden Hahaha.

Hier een van mijn favoriete film-scenes van Charlie Chaplin. Heerlijk een clown in de problemen. Hoe lost hij het op?

Ook Laurel & Hardy zijn altijd een verademing om naar te kijken. Ik heb hun hele verzameling ooit eens op dvd aangeschaft. Van stille korte filmpjes periode tot spraak en lange speelfilms. Altijd een genot en een grote inspiratiebron om naar te kijken.

Voel me stukken beter en hoop morgen het zij met wat paracetamol …. aan de slag te gaan. Zolang ik maar niet hoef te kauwen.

Woensdag mag ik weer naar de tandarts! Hij moet de noodvulling van de behandelde kies vervangen door een permanente vulling.

Fijne avond en de groeten,

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *