Een heerlijke CCOB dag @Cliniclowns Headquarters

Vandaag kwamen alle cliniclowns van CCOB (Cliniclowns Op Bezoek) bij elkaar om te babbelen over beleid,verantwoordelijkheden, veranderingen, planning en meer.
Je staat er niet direct bij stil dat dit soort zaken ook besproken moeten worden. Eerder sta ik ook met mijn neus op te spelen dan een lange dag vergaderen. Maar de organisatie en de clowns doen er samen alles aan om het ook luchtig en licht te houden.

Alle cliniclowns van Nederland zijn ingedeeld in zogenaamde regio’s. Tussen de bedrijven door werd elk regio door professioneel fotograaf Pauline Seij Pauline Seij gefotografeerd. Deze groepsfoto’s zullen later op onze werkplekken ingezet worden. Ik zit in Regio Noord Holland 2, samen met cliniclowns Nop, Neel, Jojo, Pantalon, Pit en Boem. Hansje en Pep waren vandaag afwezig. De foto hier afgebeeld is met mijn eigen camera gemaakt. Ik keek Pauline lief aan en vroeg of ze een foto van ons wilde nemen met mijn camera. Dankjewel Pauline.

Margo en Quint van regio’s, Lotte van KZO, Jacqueline als Artistiek Leidster, Bianca van de Academie en super Karin zijn ook afwisselend aan het woord of aanwezig. Zeer interessant om te weten van elkaar of en welke kant onze neuzen op staan.

Tussendoor geven collega’s Pief, Biba en Bes uit het Klein Zintuigen Orkest (KZO) een korte speelse en muzikale presentatie van een nieuwe verhaallijn.

De middag werd afgesloten met een korte zang improvisatie workshop onder leiding van Wilbert Friederichs Wilbert Friederichs. Hij inspireerde ons met een een nummer van zijn cd Berensonate door Mezzo Macho, overgenomen op cd Van Rijm tot Rap, Kinderboekenweek, 1998.

We gingen in groepjes uiteen en in vijf minuten maakten we onze eigen improvisaties op “Op een grote paddestoel”. Erg leuk!!!

En in deze Leuke stemming sloten we de dag af. Daarna was het Borrel Borreltijd en dat werd ook heel gezellig met enkele collega’s. Tjonge jonge jonge wat hebben we gelachen! Met Toffie, Jojo, Flits, Jop, Ziep, Pantalon en Boem. allemaal incognito 🙂
De cliniclowns monologen.

Fijne collega’s,
Bedankt.

DaBoem

2 thoughts on “Een heerlijke CCOB dag @Cliniclowns Headquarters”

  1. Wauw Hans! Respect! Maar toch ook wel echt een tikkeltje jaloezie van mijn kant hoor!! Mooie organisatie met prachtige clowns… Top!

    Grtz N

  2. Thanks voor de Respect Nathan. Niet te jaloers worden anders maak ik een lange neus 🙂
    Het is ook een pracht organisatie! Zorg dat je lekker blijft spelen vanuit je hart, rust en passie dan blijft alles goed en komt alles goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *