Workshop dag alsof het goudzoeken en goudvinden is

Wauw de eerste workshop dag van Avner Eisenberg in Berlijn is echt super.
Met een elftal andere musici, acteurs, clowns of andere professionals benaderen wij het spelen vanuit Beweging en nog enkele andere peilers.

20120526-081359.jpg
Veel komt vanuit de ervaring van Avner heel heel fijn. Het voelde als weer naar school toegaan bij t Theaterhaus in Berlin Mitte. Vooral als alle gebouwen klassen bezet zijn. Er wordt veel gewerkt binnen onze groep maar ook in al die andere lokalen en verdiepingen.

Leuke mensen ook die in de groep zitten. Van Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Denemarken en meer.

De dag werd afgesloten met de voorstelling van de vijf clowns Avner Eisenberg, Peter Shub, David Shiner, René Bazinet en Popov. Heerlijk om de voorstelling nu in het veel charmere Admiral Palast te mogen zien.
Overigens door hele andere ogen. We hebben er inmiddels een dag op zitten.

Hoe zijn de clowns aanwezig? Wat doen ze daarvoor, daarmee? Gebruiken ze de physical approach technieken die wij een aantal uren daarvoor geleerd hebben?

Wie is interessant? Wie is geïnteresseerd? Wie krijgt het publiek mee? Hmmmm. Ik geniet ook gewoon van de verschijningen, live muziek van de muzikanten.

20120526-081634.jpg

Met enkele cursisten ben ik na de voorstelling nog wat gaan eten en drinken. Wat een genot om vakmatig kennis en ervaring uit te wisselen en het echt te hebben over een training die je met elkaar gevolgd hebt. Wat bedoelt Avner hiermee? Of andere gebieden als QiGong, Alexander techniek of Felden… Ach het was gezellig en leerzaam.

Midden in de nacht met de metro naar huis. Ik begin mij al aardig thuis te voelen in Berlijn.

Morgen nog zo een fijne dag 🙂

Ik miste nog één iemand tijdens de voorstelling van vanavond. Naast mij waren een aantal plekken leeg. Peter Shub had ook naar hem gevraagd… Overdag. Ik moest de groeten aan hem doen. Bij deze geef ik een knipoog! Het was een fijne voorstelling.

Groets DaBoem

One thought on “Workshop dag alsof het goudzoeken en goudvinden is”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *