Geslaagd Clownsoptreden en een Leuk Besluit. Daarommmmm!!!

Dit weekend heeft Boem in Brabant opgetreden voor een gezellige familie. Het had meer van stand-up komedie van doen dan van clowning. Het is het moment, die paar seconden dat je beslist welk pad je inslaat. Het was heel gezellig. Boem stemde zijn route helemaal af op de mensen. Contact Contact Contact BoemBoem is daar dol op. Boxen of Bluffen? Als het nodig is doet Boem dat.

De mensen waren blij, Boem was ook erg blij. Hier en daar een “act” met de kinderen. Soms ook met de volwassenen die echt in de meerderheid waren. Boem hield ze bezig en sloot helder af. Kort en Bondig.

Boem kon Happy naar huis toe gaan 🙂


In de middag heb ik besloten om komend weekend naar een 2daagse workshop van Avner Eisenberg te gaan. Avner zag ik tijdens de voorstelling “Lachen machen die Clowns” vorig weekend in Munster.
Ik heb er zin in want kan dan ook twee avonden naar de voorstelling “Lachen machen die Clowns” toe. En dan zien ik dus weer al die clowns schitteren.

Ik heb er zin in maar nog eerst Maandag, Dinsdag en Woensdagochtend in volle teugen aan de slag, uiteraard… voor een lach 🙂

Fijne dag.
DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *