Clowns Clowns Clowns

Afgelopen zondag ben ik naar “Lachen machen die clowns” geweest. Een voorstelling van vijf verschillende internationale topclowns. Bijna alle clowns heb ik over verschillende jaren in Cirque du Soleil, Carre of ergens anders zien schitteren en van anderen heb ik masterclasses gevolgd.

De voorstelling was grandioos. Zo heerlijk om echte goede perform clowns on stage te zien.
Ik heb genoten van Peter Shub, Avner Eisenberg, David Shiner en Rene Bazinet. Door David werd ik tijdens de show on stage geroepen en mocht ik mee improviseren als “film-cutter”. Heel erg leuk.

Genieten van clowns doe ik altijd waar dan ook. Zijn er fans in mijn omgeving dan gaan die mee als dat mogelijk is. Deze keer ben ik samen met Ben geweest. Wij houden van clowns. Er zaten prachtige momenten in de shows. Poetische momenten grappige momenten hilarische en absurde momenten. Mooie presences!

Het was een fijn avontuur en ik ben door alle clowns wel weer geïnspireerd. Wellicht ga ik over twee weken nog een keer, nog twee keer maar dan voorafgaand door een 2 daagse workshop van Avner Eisenberg in Berlijn.

Clowns machen Lachen machen

Thanks Peter, Oleg, David, Rene & Avner

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *