Vandaag Party BoemBoem

Vanmiddag speel ik als Party Clown Boem op een verjaardagfeestje ergens in Bennebroek. Altijd fijn om te horen als ouders je na 3 soms 4 jaar opbellen dat ze er erg naar uit hebben gekeken om mij uit te nodigen. “Floris wordt vijf!!!” We hebben u jaren geleden gezien op een feest van “Anne”.

Ik kom in vol ornaat aan en geniet van de aankomst. Verlegen, Stil, Mimisch, Poetisch en langzaam aan transformeer ik naar minder verlegen, minder stil. Soms speel ik met stoerheid of ondeugendheid ….
Ik goochel vreugde en plezier. Vandaag is mijn woord “EXCITEMENT”
Met excitement aankomen, mij voorstellen, non-goochelen, mislukken, slagen, muziek maken, en gekleurde ballonnetjes ombouwen op Boem’s manier.
Vanmiddag ga ik wat nieuwe idee-tjes uitvoeren. Dat houdt mij ook scherp. Abracadabra …

Fijne dag

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *