Daddy Cool is Ontzettend Leuk Grappig Swingend

Zondag ben ik met zus, vriendin, nichtje en moeders naar Daddy Cool geweest. Ik had het geluk dat ik vijf vrijkaarten won via Facebook en Jetty Mathurin.

Een heerlijk middagje uit naar Gouda.

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik had alleen de liedjes van BoneyM in mn hoofd. Daddy Cool, My Baker, Rasputin, Browngirl in the ring, rivers of Babylon… Toevallig zat ik in Suriname in 1976-1979 toen al die liedjes hits waren.

Dat het zo een leuke flitsende life happening dans musical event zou zijn wist ik niet. Flitsende dansers en danseressen. Humor met Jetty Mathurin. En toevallig wist ik ook dat Rogier Komproe meedeed. Hij deed namelijk ook bij de cliniclowns Theatertour mee als Oortje. De hele cast was super. Het is zeker de moeite waard om hier naartoe te gaan. En ik weet wel zeker dat ik nog een keer ga kijken.

Ik sluit maar af met wat beelden uit Daddy Cool en t Boney M’s Sunny.

Toedeloe en ga kijken als je kunt …. kijk even op de speellijst van Daddy Cool

Morgen begin ik de dag met een dansje … morgen weer vroeg op dan speel ik in Olvg Amsterdam en MCA Alkmaar.

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *