Boem en Pantalon Feest

Aujourdhui Boem et Pantalon dans Olvg et MCA.

Met slingers over de poli in het OLVG, via de Dagopname waar wij ook iedere dinsdagochtend langskomen naar de Kinderafdeling op 2 hoog. Vandaag extra veel kids die wij al van jaren geleden kennen. Het was een hele fijne ochtend. En we weten nooit wat ons te wachten staat of waar wij toe in staat zijn. Mooi bellen wederom op kamer 6, daar heeft Boem mooie herinneringen aan.

We spelen bij de tieners maken muziek blazen bellen en het lijken van die woorden maar als je erbij bent voel je eigenlijk wat het allemaal inhoudt. Vanochtend wel 20 minuten bij ML gespeeld. Wauw…. bij onze evaluatie … bleek dat we er beiden wel een uur hadden willen blijven. Aandacht + Focus + Mama + Kind …. Bellenblaas + Muziek + Focus + + + = Glimlach en glimlach en glimlach … hoe het in t Japans heet weet ik niet. Maar warm en liefdevol komen er heel dichtbij.

Thanks Mama thanks ML
Happinessssss, Joy, Bubbles, Sonrisas we are and we’ve spread in Olvg

In de middag zijn we naar het MCA gereden.
Ook daar …. Kaasstad Alkmaar MCA
Leuke feestjes gebouwd, Boem Ballet Teaching, Pantalon Bubbles Magic en Boerenjongens Vlaai en tante Gerda’s Tiener Committé 🙂

Toedeloe,

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *