Steun ons Cliniclowns Rees Tiem

9 october 2011 is het zover. Dan zullen wij als een team met de naam “Cliniclowns Rees Tiem”, meedoen met de RodeNeuzenRace in Zandvoort. Samen met een aantal cliniclowns en medewerkers van Headquarters Cliniclowns. Wij hopen dat het natuurlijk een groot succes wordt. Helpt U ons mee? U kunt ons sponsoren voor elk bedrag dat u wenst. Wij lopen wel. Klik op onze persoonlijke REES TIEM PAGINA

Marcel Scholten (Cliniclown Waldo), Marleen Zegers (Cliniclown Zazou), Bea Westervelt (Cliniclown Biba), Mayke van Klaveren (Cliniclown Klets), Hans Karg (Cliniclown Boem), Hans Zijp (Cliniclown Ziep), Saskia Bongaerts (Academie), Margo Geling (Clownzaken), Hans Geels (Directeur).

Wij hebben er zin in…. Helpt u ons ook? Kom supporten op 9 october, het wordt een fijne dag.

Toedeloe,
Namens ons Cliniclowns Rees Tiem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *