Vandaag weer op pad voor een lach

Vandaag is het dinsdag en dan gaat Boem de hele dag aan de slag voor een lach-glimlach-afleidingsmanoeuvre met collega cliniclown Pantalon.

We starten in het OLVG in Amsterdam en in de middag reizen we af naar t MCA in Alkmaar. Het wordt vast weer een dag vol fijne verrassende ontmoetingen. Vandaag komt er zelfs een praktijkbegeleider (ook cliniclown en soort coach) speciaal voor Pantalon langs. Eens in de zoveel tijd wordt er over onze schouder meegekeken. Dit helpt ons om het spel, opbouw, karakter, afstemming op elkaar scherp te houden. Maar vandaag is Pantalon dus aan de beurt. Haha gna gna. Gelukkig zijn de praktijkbegeleiders m/v ook gewoon cliniclown. En met Neel heb ik ook een tijdje gespeeld.

Vorige week een actie met triqo speelgoed in het MCA. Namens de supermarktketen Deen aangeboden aan de kinderafdeling. In combinatie met statiegeld actie en een koppeling aan cliniclowns doen wij hieraan mee.

Het was een leerzame dag voor ons clownsduo Boem en Pantalon. Speelden we ‘s ochtends vooral op safe, op onze tenen met samengeknepen billen? Ta Ta Ta. Was het misschien de aanwezigheid van een derde paar ogen (de coach)? We speelden mooi maar erg ingehouden. Je kan jezelf allerlei vragen stellen die zowel jezelf als de ander verder helpen.
In de middag in het MCA in Alkmaar hebben de clowns bruisend brutaal en krachtig uitgehaald naar elkaar. Heerlijk en Helder elkaar op clownse wijze voortgemept 🙂

Toedels, DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *