Niet voor mij maar voor die Bebe’s :) Training Number 8 voor Cliniclowns Rees-Tiem

Tussen de regenbuien door scheen toch wel een zomerse zon … ik pakte de kans en volgde even de achtste training. Ik krijg de smaak te pakken. Het voelt alsof ik het iets makkelijker aankan. Yeahhahhhhhhh. Maar nu vertelde de coach ook tussen de leuke liedjes door dat we de training gaan opbouwen wat eigenlijk al vanaf de eerste training aan de hand is. We gaan langere blokjes lopen….hmmmm

In ieder geval heerlijk gelopen als een veulen afwisselend over het voetpad en het fietspad, door Geerdinkpad, Ganzenhoefpad …het over de brug het Diemerbosch in. Heerlijk om steeds een route te lopen die ik nog nooit gedaan heb. Houdt alles lekker fris 🙂

Na de training … heb ik Lily-Boem maar tevoorschijn gehaald en die improviseert er weer een babbel over sponsoring of supporten aan vast…

I give you Diva Boem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *