Herrie schoppen

Ik heb vandaag weer lekker Herrie geschopt met collega cliniclown Pantalon. Ook wel lief geweest maar die andere kant is ook zo fijn. Even breakdancen, draaien, spinnen, elkaar met kussens platmeppen en het daarna wel weer ff goedmaken. Soms omdat dat zo beter overkomt Whahahaaa…. We maakten muziek in het OLVG, over de gangen naar de poli op de begane grond, de liften in, bloemen bezorgd, een goochelcircus truck gedaan met de auto naar t Kennemer gereden. En ook daar wat mooie momenten gecreëerd. Voor kids and mamas. Daarna zijn we nog op de Cliniclowns Speelkoffer gekropen. Es even kijken …..

Lang leve …. het plezier. Dat wens ik jou ook toe, en jij en jij en jij :))) toedeloee

DaBoem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *