de leukste Rode Neuzen Race voor de CLINICLOWNS

Vandaag speelde ik in Gemini ziekenhuis, Den Helder.
Zoveel kinderen en ouders en broertjes en zusjes blij afgeleid.
Zelfs het personeel van de kinderafdeling is er blij mee…. zelfs de kinderarts, werd mij toegefluisterd toen ik mij aan het omkleden was. Hij kwam binnen terwijl Boem bij een heel lief meisje met moeder en vader speelde. Het was erg leuk … Boem zag de arts naderen … en soms moet je dan snel improviseren …. Ja telefoon … de majesteit …. Boem verliet de ruimte (ik was er al ruim 15 minuten bezig …)

Hallo Bea … Ja tuurlijk kom ik op je feestje .. … Overmorgen toch? Ja gezellig Koninginnedag 2011.

Maar wat ik ook zag was dat de kinderafdeling al twee teams gevormd heeft voor de R O D E N E U Z E N R A C E op 9 october 2011 in Zandvoort.

Doe jij ook mee met de leukste ….. 9 october Rode Neuzen Race voor de CLINICLOWNS

kijk dan op http://www.rodeneuzenrace.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *